ÄR DU INTRESSERAD?

Om du är intresserad av att finna en inspirerande och erfaren mentor samt är nyfiken på hur det är att arbeta inom svensk sjöfartsnäring, är du välkommen att skicka in din ansökan! 

Berätta lite om dig själv och beskriv de ämnen som du skulle vilja ta upp med din mentor och bakgrunden till det i din ansökan.

Som deltagare i mentorprogrammet bör du tänka igenom dina mål och syftet ordentligt:

Ge: Vad vill du dela med dig av till din mentor?

Få: Vad önskar du få ut av mentor- programmet?

Uppnå: Vad vill du ha uppnått i dig själv och inom ett år?

Det kan exempelvis handla om hur du bör strukturera ett CV eller förbereda dig inför kommande arbetsintervjuer. Hur du ska kunna utvecklas som ledare redan i början av ditt yrkesliv, hur du ska hantera utmaningar inom olika typer av organisationer eller vilka mål du har inför framtiden och hur du ska kunna förverkliga dem.

Alla mentorer har själva erfarenheter av att vara ledare inom sjöfartsnäringen, där kraven är höga och där förmågan att både framföra och försvara konstruktiva idéer värderas högt.


Sista ansökningsdag är 31 Oktober

00
dagar
00
Timmar
00
minuter
00
Sekunder
Urval av deltagare görs av WISTA Sweden och kommer att vara klart 1 december 2022. När matchningen av adepter och mentorer är färdig så startar programmet med en gemensam träff i mitten av januari 2023

Supporting and empowering women in shipping for a stronger future

Kontakta oss för mer information

WISTA Mentor

Mentorprogram för kvinnor inom Sjöfarten

©2022 WISTA Mentor. All Rights Reserved.